Jassentechniek

Jassentechniek voor dieren
De Jassentechniek kan uitstekend toegepast worden bij dieren die om wat voor reden dan ook getraumatiseerd zijn en/of gedragsproblemen vertonen.

Door het toepassen van de Jassentechniek wordt de achterliggende oorzaak van het afwijkende gedrag van je dier effectief aangepakt. Je dier voelt zich weer vrij, aanhankelijk, speels, zekerder van zichzelf, leert makkelijker en gehoorzaamt beter. Gebleken is ook dat dieren die wedstrijden doen, veel beter presteren.

Voor welke dieren is de Jassentechniek geschikt?

Dieren met stress, spanning en onrust.
Asieldieren.
Getraumatiseerde dieren.
Dieren in gevangenschap

Een behandeling kan op afstand gedaan worden of op locatie. Een behandeling bestaat uit 2 sessie s van 45 min. en kost 50,00.

De Jassentechniek kan ook toegepast worden op mensen.Denk hierbij bijvoorbeeld aan angsten, negatieve overtuigingen, patronen. De Jassentechniek geeft uitstekende resultaten bij burn-out symptomen, angsten, spanning, stress, onverwerkte trauma s, vermoeidheidsklachten en een groot aantal fysieke klachten.


De behandeling bestaat uit 2 sessie s van 1,5 uur en kost � 100,00. De behandeling kan zowel thuis of op afstand plaats vinden.

Voor opgave of vragen kunt u een mail sturen naar: zwaagstraesther@gmail.com