Hoopers

Deze nieuwe sport is overgewaaid vanuit Duitsland. Het is de bedoeling dat de hond zelfstandig een parcours gaat lopen en dat wij als baas, de hond via een afstand sturen.

Het parcours bestaat uit boogvormige hoepels die op een onderstel staan, de hond kan daar gewoon overheen lopen en hoeft dus niet te springen daarnaast wordt er gebruik gemaakt van kleine tunnels en hoge tonnen waar de hond omheen mag gaan.

Deze sport is geschikt voor elke leeftijd en elk ras. De belasting voor de hond is minimaal en daarom juist zeer geschikt voor jonge honden die later de behendigheid in gaan of honden die uit de behendigheid komen en die om wat voor reden moeten stoppen.

Lijkt het je leuk om kennis te maken met de Hoopers? Dit kan via een workshop, in de agenda staat de komende workshop of je kan de keuze maken voor de sport en spel cursus. Deze kun je vinden onder het kopje gehoorzaamheid.

Tevens is er de mogelijkheid om wekelijks deze sport te beoefenen. Bij de lestijden kun je dit zien welke tijden hiervoor zijn gereserveerd.

De minimale leeftijd van de hond is: 7 maanden.

De kosten voor de wekelijkse lessen zijn: € 85,00 per 10 lessen en per groep zijn er 4 cursisten.

Voor opgave of vragen kunt u een mail sturen naar: zwaagstraesther@gmail.com