Puppycursus

Tijdens de puppycursus gaan we leren hoe we de pup kunnen begeleiden in zijn jonge leven. Wat is er nodig voor een stabiele pup te krijgen?

We gaan bezig de pup de volgende oefeningen aan te leren o.a.:
- de 3 posities zit, af, sta
- wachten en hierkomen
- wandelen zonder trekken
- door een tunneltje heen
- mensen begroeten
- een begin maken voor de socialisatie van voorwerpen en daar oefeningen mee doen zoals ergens onderdoor, ergens overheen, ergens in en ergens omheen. Dit is goed voor een pup zodat de pup gaat ervaren hoe hier mee om te gaan.

Dit alles d.m.v. geen voer in de hand zodat de pup de focus gaat leggen op u als baasje. De beloning komt altijd wel en dit kan in de vorm van een speeltje of een voerbeloning. Er wordt gewerkt volgens de concept training en wat deze methode inhoudt kunt u vinden bij het tabblad "methode".

Verder is er de mogelijkheid om vragen te stellen over bv. socialisatie, kalmerende signalen, blaffen, hoeveel slaap heeft mijn pup nodig?

Alle oefenstof gaat op tempo van de pup en zo leren we wat voor karakter de pup heeft. De groepjes bestaan uit maximaal 4 pups zodat u veel individuele begeleiding krijgt.

U kunt altijd instromen in de cursus. De kosten van de puppycursus zijn € 120,00 voor 10 lessen die u mag opmaken in 11 weken en dit is incl. een theorieboek, beloningsvoertjes en beloningstasje t.w.v. € 20,00.

Voor vragen of opgave puppycursus dan kunt u een mail sturen naar zwaagstraesther@gmail.com